[APG Public List] Eastman's Online Genealogy Newsletter

Jackie bakerjl75 at gmail.com
Sun Dec 20 11:41:06 MST 2009


Turns out I have the problem too, just hadn't noticed it. Taking it as a
challenge, I figured it out. In IE 8, go to tools, and check compatibility
view. Worked for me. Let me know if it works for you and I'll shoot an email
to Dick Eastman as well in case others start asking him.

 

From: apgpubliclist-bounces at apgen.org
[mailto:apgpubliclist-bounces at apgen.org] On Behalf Of Craig Kilby
Sent: Sunday, December 20, 2009 12:18 PM
To: Eileen Souza
Cc: apgpubliclist at apgen.org
Subject: Re: [APG Public List] Eastman's Online Genealogy Newsletter

 

MAC may not be an option, but Firefox's Mozilla sure is---it's a free
download assuming you can get to it using IE 8. Try it.





MACs or Firefox are not an option for me.

 

Eileen Souza 

 

From: apgpubliclist-bounces at apgen.org
[mailto:apgpubliclist-bounces at apgen.org] On Behalf Of Jan Tripp
Sent: Sunday, December 20, 2009 12:38 PM
To: pastlane at embarqmail.com
Cc: apgpubliclist at apgen.org
Subject: Re: [APG Public List] Eastman's Online Genealogy Newsletter

 

Cheryl,

I had problems displaying content at http://blog.eogn.com using IE8 but it
displayed without errors using Mozilla Firefox. I get error messages when
displaying the page but the links to the newsletter work OK.  I am using
Windows XP and Windows 7. I upgraded my laptop to Windows 7 last week so I
can't duplicate your software configuration. I acquired the laptop in July
and never experienced all the Vista problems with reported on-line and in
the media. 

I'm guessing it an IE8 problem but maybe someone with your IE/Vista
configuration can confirm the problem. 

You might contact Dick Eastman directly at Richard at eastman.net

Good luck,

Jan 
Ann Arbor, MI




On Sun, Dec 20, 2009 at 11:13 AM, Cheryl Brown Abernathy
<pastlane at embarqmail.com> wrote:

Happy Holidays to everyone.

 

I'd like to know if anyone else is experiencing this problem with Dick
Eastman's Online Newsletter. I get the standard edition via e-mail; however,
if there is an article I want to finish reading, I follow the link.
Yesterday and today all I'm getting is his header and side navigation bars -
no articles. They appear to "flash" for a second and then are gone. If I
click on any of the navigation items, I get the same thing. I've not had
this problem before. I'm using IE 8 & Vista. I've turned off and rebooted my
machine. Any ideas or suggestions?

 

Thanks,

 

Cheryl

 

Cheryl Brown Abernathy

The Past Lane

Fredericksburg, OH

Member APG & Great Lakes APG,

Ohio Genealogical Society, National Genealogical Society

Volunteer: Random Acts of Genealogical Kindness

 

 

 

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 9.0.717 / Virus Database: 270.14.115/2577 - Release Date: 12/20/09
01:35:00

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: ../attachments/20091220/51f06e69/attachment.html


More information about the APGPublicList mailing list